UPIS I ODABIR STUPNJEVA

Pri upisu na REDOVNE UČILIŠNE PROGRAME stupanj se utvrđuje predočenjem potvrde o prethodno završenom tečaju ili programu, ili polaganjem prijemnog ispita koji se dogovara pri upisu.  U slučaju da je priložena potvrda starija od 2 godine, potrebno je obaviti i klasifikacijsko testiranje, tj. prijemni ispit.

Prijemni ispit za polaznike Učilišta Cvrčak je besplatan, ali arhivira se u Učilištu u svrhu upisa i za njega Cvrčak ne izdaje polazniku potvrdu.

Pri upisivanju početnog, tj. pripremnog stupnja (A1) nije potrebno pristupiti prijemnom ispitu.

Za KONVERZACIJSKE RADIONICE, INTENZIVNE TEČAJEVE ili INDIVIDUALNU PODUKU nije potrebno polagati prijemne ispite, već će se stupanj znanja polaznika utvrditi na prvom dogovorenom satu.

Ukoliko niste sigurni koji ste stupanj, molimo vas da pogledate opis stupnjeva na našoj stranici, gdje ćete vidjeti skraćene CEFR/ZEROJ deskriptore stupnja.

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Ako ne znate koja vrsta programa bi za vas bila najbolja, s obzirom na vaše poslovne ili privatne potrebe za jezičnim usavršavanjem, naši će vam profesori pri upisu dati besplatnu preporuku bi li bilo najbolje da odaberete individualnu poduku, intenzivni tečaj, konverzacijske radionice ili redovno pohađanje programa.
Toscana cms 2010
web design by Dizajn studio Ringeis - www.ringeis.hr