Organizacija seminara za voditeljice ritmike i plesa


Kroz dugogodišnju praksu i rad s djecom došli smo do zaključka da kvaliteta našeg rada, kao i kvaliteta znanja koje prenosimo na naše polaznike, uvelike ovisi o raznovrsnosti pedagoških metoda i pristupa kojima djecu i mlade želimo nešto naučiti o plesu i plesnom odgoju.

Kako bi djeca dobila najkvalitetnije i najbolje, svojim djelatnicima nudimo potrebnu edukaciju o plesu i pokretu organizirajući stručne seminare i radionice. Radi se o seminarima u kojima se koriste različite plesne tehnike, prilagođene znanjima i afinitetima naših voditelja ritmike i plesa.

Predavači su naši plesni pedagozi koji voditeljicama plesnih programa prenose plesne vještine i različite pristupe pokretu koje poslije mogu primjenjivati u svom radu s djecom.

Na plesnim seminarima osim jačanja vlastitih stručnih kompetencija, međusobno razmjenjujemo nove i zanimljive ideje i iskustva, proširujemo vlastita znanja, te naše pripravnike ohrabrujemo u želji za odabiranjem plesa i rada s djecom, kao svoje buduće profesionalne orijentacije.

Zajedničkim timskim radom na stručnim seminarima i radionicama stvaramo nove aktivnosti i sadržaje, koje kasnije koristimo u radu s polaznicima, te na taj način postižemo bolje i uspješnije rezultate.
Toscana cms 2010
web design by Dizajn studio Ringeis - www.ringeis.hr